Szeretne Otthonról dolgozni?

Segítünk kialakítani a szükséges rendszert

Amikor otthonról dolgozunk, gyakran csatlakozunk a vállalati hálózathoz vagy más biztonságos erőforrásokhoz az interneten keresztül. 

Ezt egy úgynevezett VPN (Virtual Private Network = Virtuális Magánhálózat) segítségével tudjuk megvalósítani, ezzel garantálva a biztonságos internet kapcsolatot az otthonunk és a munkahelyünk között.

A VPN egy olyan technológia, amely titkosított kapcsolatot hoz létre az Ön számítógépe és a céges hálózat között, még akkor is, ha Ön fizikailag távol van a vállalati irodától.

A VPN a következőket biztosítja:

  • Biztonság: A VPN segít megvédeni az érzékeny adatokat és információkat az interneten közlekedő adathalászoktól, hekkerektől és más potenciális fenyegetésektől.
  • Hozzáférési jogosultság: A VPN lehetővé teszi, hogy elérjük a vállalati hálózatot és azon belül található erőforrásokat, például fájlokat, alkalmazásokat, adatbázisokat stb. A VPN segítségével távolról hozzáférhetünk azokhoz az erőforrásokhoz, mintha fizikailag az irodában lennénk.
  • Megbízhatóság: A VPN stabil és megbízható kapcsolatot biztosít az otthoni számítógépe és a vállalati hálózat között. Ez különösen fontos akkor, amikor nagy adatmennyiséget kell átvinni, vagy amikor olyan alkalmazásokat használ, amelyek nagy sávszélességet igényelnek.